OM OSS

Välkommen till Hifi Skåne!

Hej, jag heter Lars Persson och är innehavare av HI-FI Skåne AB.
1966 började jag min karriär som radioteknikerpraktikant på Gylling Hemelektronik i Malmö, som var agenter för  Sony, Dual bl.a.

1969 fick jag anställning på Rosens Ljudcenter AB, som startat 1950 med försäljning och service av radio, högtalare och skivspelare samt sedermera även TV. Vidare så blev Rosens Ljudcenter AB en av Sveriges ledande HI-FI butiker med Stig och Ester Rosen som ledare. Där fick jag min start och grundläggande uppfattning om att välbyggda och genomtänkta HI-FI utrustningar med märkeskomponenter har ett evigt liv.

Idag så har vi facit på att det vi sålde förr fortfarande spelar föredömligt ,framför allt efter lite justeringar och diverse byten av trötta komponenter. 1983 så var det dags för Stig Rosen att gå i pension, jag och mina två arbetskamrater Björn och Mike fick möjlighet att ta över Rosens Ljudcenter AB.

Tyvärr så fick vi sätta vår fina butik i konkurs efter finanskrisen på 90 talet. 1994 så byggde jag och en av våra anställda från Rosens Ljudcenter AB, Berndt Johansson en ny affär som fick namnet HI-FI Skåne AB på Spångatan 4 där vi fortfarande finns, dock utan Berndt som valde att lämna företaget 2011.

Vår ambition är och har alltid varit, att våra kunder skall få tillgång och med vägledning , med lugn och ro få välja bland det bästa som finns tillgängligt av alla HI-FI märken i Sverige, inte bara ett litet smalt egenimporterat utbud, som tyvärr många affärer lockas att saluföra.

Du är alltid välkommen till HI-FI Skåne AB, där det är du som avgör.

Bästa Hälsningar från Lasse Persson.

PS. Självklart så tar vi hand om dig och dina apparater även vid garanti eller om du behöver ha något reparerat hälsar tekniker George DS.

 

Öppettider:

Måndag – Fredag 10.00 – 18.00 (Lunchstängt 14.00 – 15.00)

Lördag 10.00 – 14.00

Söndag Stängt