Primare NP5 Prisma Nätverksspelare

Inlägget gjort

NP5 Prisma är en smart liten enhet som tillhandahåller Primares Prisma-nätverksspelarteknologi till praktiskt taget alla system med digital ingång.

NP5 Prisma innehåller alla funktionalitet som finns i våra prisbelönta Prisma-modeller, inklusive

  • AirPlay 2, Bluetooth, Chromecast, Roon Ready, WiFi, Spotify Connect

Pris: 5500:-

NP5 Prisma Update Program erbjuder ägare av PRE60, NP30, I32 MM30 och PRE32 MM30 modeller en NP5 Prisma till 2750:-

Prisma tillhandahåller anslutning och kontroll av flera zoner för uppspelning av lagrad och strömmade media, trådbundet eller trådlöst, allt hanteras från vilken mobil/surfplatta som helst.

Förutom AirPlay 2*, Bluetooth, Roon Ready* och Spotify Connect, har Prisma Chromecast inbyggd, en unik streamingportal som gör det enkelt att ansluta direkt till hundratals streamingapplikationer för bästa möjliga prestanda och användarupplevelse.

NP5 Prisma är speciellt utformad för att vara tillräckligt liten för att passa till alla systemuppsättningar, och kan användas med alla produkter med digital ingång, både stereo och multikanal, Primare eller andra märken, för att ge full Prisma-anslutning och kontroll, vilket gör det till en nätverksspelare för alla och alla system.

NP5 Prisma möjliggör också volymjustering och val av ingång för tidigare Primare-modeller med RS232-ingångar, allt med den omfattande Prisma-applikationen.

  • 143 x 36 mm x 125 
  • 0.5 Kg
  • Svart

Fler Bilder: Primare NP5 Prisma